chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Holden Monaro auto chiptunen?

De ecu van uw Holden Monaro auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Holden Monaro vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het tunen van uw Holden  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Holden Monaro auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw Holden Monaro​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Holden Monaro

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Holden Monaro op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Holden Monaro chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Holden Monaro chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Holden Monaro auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van de beste Holden Monaro tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Holden Monaro kan worden!

Verschillende vormen Holden Monaro motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Holden Monaro OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Holden Monaro chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Holden Monaro auto. Zonder de Holden Monaro ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Holden Monaro auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Holden Monaro chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Holden Monaro behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Holden Monaro chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Holden Monaro is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Holden Monaro auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Holden Monaro.

Zo doen wij naast chiptuning Holden Monaro ook verschillende andere software modificaties voor Holden Monaro auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Holden Monaro producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Holden Monaro producent het maximale uit je auto Holden Monaro halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Holden Monaro zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer info over Holden Monaro eco chiptuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Holden Monaro. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Holden Monaro chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder ziet u een lijst van de chiptuning locaties Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Holden Monaro auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.