chiptuning Holden Cruze: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Holden Cruze auto kan doen:

De ecu software van uw Holden Cruze is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Holden Cruze door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Holden Cruze is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Holden Cruze auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Holden Cruze chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw Holden

Beter geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Minder brandstof gebruik van uw Holden Cruze

Hoe gaat dat precies, chippen van een Holden Cruze?​

Voor stage 1 chippen Holden Cruze plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Holden Cruze een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Holden Cruze chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Holden Cruze een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Holden Cruze nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Holden Cruze chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Holden Cruze

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw Holden Cruze kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Holden Cruze OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Holden Cruze chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Holden Cruze auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Holden Cruze. Met deze methode hoef je zelfs de Holden Cruze ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Holden Cruze Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Holden Cruze auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Holden Cruze auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Holden Cruze genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Holden Cruze chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Holden Cruzesoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Holden Cruze fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Holden Cruze fabrikant het maximale uit je auto Holden Cruze halen.

Ja, doordat je bij het Holden Cruze chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over Holden Cruze eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Holden Cruze. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Holden Cruze ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hier beneden kunt u al onze chiptuning vestigingen zien: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Holden Cruzebaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Holden Cruze auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Holden Cruze doen.

WhatsApp WhatsApp met mij