chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Holden Commodore kan doen:

De ecu software van uw Holden Commodore auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Holden Commodore auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Holden auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Holden Commodore auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw auto

Beter geluid uit uw Holden

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningHolden Commodore?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Holden Commodore auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Holden Commodore specialist. Daarna sturen we de software van uw Holden Commodore auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Holden Commodore. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Holden Commodore voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Holden Commodore auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Holden Commodore chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Holden Commodore

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Holden Commodore wordt!

Methodes voor Holden Commodore motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Holden Commodore OBD chiptuning

OBD chiptuning Holden Commodore is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Holden Commodore auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Holden Commodore auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Holden Commodore ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Holden Commodore auto met meer performance, zonder dat je Holden Commodore auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Holden Commodore

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Holden Commodore auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Holden Commodore chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Holden Commodore is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Holden Commodore auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Holden Commodore auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Holden Commodore kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Holden Commodore.

Zo doen wij naast chiptuning Holden Commodore ook verscheidene andere software aanpassingen voor Holden Commodore auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Holden Commodore fabrikant je Holden Commodore kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Holden Commodore fabrikant het maximale uit je Holden Commodore halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Holden Commodore! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over Holden Commodore eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een kaart van de vestigingen Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Holden Commodore auto, zonder dat hierbij aanpassingen Holden Commodorebaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.