chiptuning Holden Colorado: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Holden Colorado chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Holden Colorado auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Holden auto motor tuning.

Door het chippen van uw Holden  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Holden Colorado auto:​​

Meer PK's

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Holden Colorado ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Holden Colorado aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Holden Colorado auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Holden Colorado dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw Holden Colorado auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Holden Colorado auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Holden Colorado chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Holden Colorado.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Holden Colorado wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Holden Colorado motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Holden Colorado OBD chiptuning

OBD chiptuning Holden Colorado is een veelvoorkomende methode om je Holden Colorado te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Holden Colorado.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Holden Colorado auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Holden Colorado ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Holden Colorado auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Holden Colorado!

Stage 2 chiptuning Holden Colorado

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Holden Colorado genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Holden Colorado chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Holden Colorado.

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Holden Colorado wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Holden Coloradosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je Holden Colorado kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Ja, het auto Holden Colorado chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Holden Colorado chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over eco chip tuning Holden Colorado.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Holden Colorado. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Holden Colorado chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Hieronder ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Holden Colorado auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Holden Colorado zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.