chiptuning Holden Captiva: elke Holden Captiva auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Holden Captiva?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Holden Captiva vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Holden auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Holden Captiva heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Holden Captiva auto zult u opHolden Captivaen dat uw Holden Captiva auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Holden Captiva meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Beter geluid

Aangenaam rijden​ met uw Holden Captiva​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Holden Captiva auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Holden Captiva specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Holden Captiva.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Holden Captiva auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Holden Captiva tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Holden Captiva motor tuning:

Voor het Holden Captiva motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Holden Captiva OBD chiptuning

OBD tuning Holden Captiva is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Holden Captiva auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Holden Captiva chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Holden Captiva. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Holden Captiva is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Holden Captiva producent kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Holden Captiva fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je auto Holden Captiva zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over Holden Captiva eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Holden Captiva. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. De tuning vestigingen kun jij hier beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Holden Captivabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Holden Captiva auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.