chiptuning GMC Terrain: elke GMC Terrain auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn GMC Terrain chiptunen?

De ecu van uw GMC Terrain auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt sportiever

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning GMC Terrain engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw GMC Terrain auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw GMC Terrain auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning GMC Terrain. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw GMC Terrain.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het GMC Terrain chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw GMC Terrain

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste GMC Terrain chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen GMC Terrain motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: GMC Terrain OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het GMC Terrain chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope GMC Terrain chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het GMC Terrain auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de GMC Terrain!

GMC Terrain chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de GMC Terrain er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning GMC Terrain. Je GMC Terrain auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun GMC Terrain wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Specialistische GMC Terrain ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw GMC Terrain kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Terrain chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de GMC Terrain fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je GMC Terrain kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, je auto GMC Terrain chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto GMC Terrain chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alles over GMC Terrain eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je GMC Terrain. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je GMC Terrain ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een overzicht van de tuning vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 GMC Terrain chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw GMC Terrain.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.