chiptuning: elke GMC Sierra krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft tuning GMC Sierra?

De ecu van uw GMC Sierra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC auto chip tuning.

In enkele uren kan je GMC Sierra met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je GMC Sierra auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je GMC Sierra veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse GMC Sierra chiptuning engineer onderworpen. Deze GMC Sierra ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning GMC Sierra engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw GMC Sierra auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de GMC Sierra auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je GMC Sierra in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw GMC Sierra auto

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van goede GMC Sierra tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen GMC Sierra motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: GMC Sierra OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het GMC Sierra chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de GMC Sierra auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw GMC Sierra aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de GMC Sierra ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je GMC Sierra auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning GMC Sierra Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw GMC Sierra, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 GMC Sierra chiptuning. Hierbij pas je de GMC Sierra auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je GMC Sierra haalt.

Deze vorm van chiptuning GMC Sierra is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor u GMC Sierra auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over GMC Sierra ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw GMC Sierra.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van GMC Sierra autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je GMC Sierra kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, het chippen van je GMC Sierra zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto GMC Sierra! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over GMC Sierra eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je GMC Sierra. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto GMC Sierra kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chiptunen van je auto GMC Sierra is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van onze locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de GMC Sierra, zonder dat hierbij aanpassingen GMC Sierrabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.