chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Safari?

Het standaard programma in de motor controller van uw GMC Safari auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je GMC Safari door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw GMC Safari gaat u opGMC Safarien dat uw GMC Safari auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je GMC Safari auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Harder geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw GMC Safari

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning GMC Safari plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse GMC Safari chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw GMC Safari.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw GMC Safari dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw GMC Safari is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het GMC Safari chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u GMC Safari auto wordt!

Verschillende vormen GMC Safari motor tuning:

Voor het GMC Safari motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 GMC Safari OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning GMC Safari is een geliefde methode om je GMC Safari te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de GMC Safari auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope GMC Safari chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoef je zelfs de GMC Safari ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een GMC Safari auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 GMC Safari chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning GMC Safari. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun GMC Safari auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Ontdek wat auto tuning voor uw GMC Safari kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw GMC Safari auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge GMC Safari chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de GMC Safari fabrikant kan veranderen en je auto GMC Safari kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de GMC Safari fabrikant het maximale uit je auto GMC Safari halen.

Ja, het chippen van je auto GMC Safari zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto GMC Safari! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over GMC Safari eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je GMC Safari. Je kan je ECU (de computer van je GMC Safari) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto GMC Safari kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto GMC Safari chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de tuning vestigingen bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de GMC Safari auto, zonder dat hierbij veranderingen GMC Safaribaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw GMC Safari.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw GMC Safari dus even kwijt.