chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning GMC Acadia?

De ecu van uw GMC Acadia is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw GMC Acadia vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door GMC auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je GMC Acadia heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw GMC Acadia zult u opGMC Acadiaen dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je GMC Acadia meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt beter uit uw GMC

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw GMC Acadia

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen GMC Acadia plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de GMC Acadia een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de GMC Acadia om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse GMC Acadia chiptuning engineer onderworpen. Deze GMC Acadia engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw GMC Acadia nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je GMC Acadia auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u GMC Acadia kan doen:

Verschillende vormen GMC Acadia motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: GMC Acadia OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het GMC Acadia chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw GMC Acadia auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van GMC Acadia auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de GMC Acadia auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de GMC Acadia ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een GMC Acadia auto met meer performance, zonder dat je GMC Acadia er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 GMC Acadia chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van GMC Acadia tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw GMC Acadia, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 GMC Acadia chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning GMC Acadia is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun GMC Acadia auto.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw GMC Acadia auto wordt!

Gespecialiseerde notie over GMC Acadia ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw GMC Acadia auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning GMC Acadia.

Zo doen wij naast GMC Acadia chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor GMC Acadia als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

GMC Acadia remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder GMC Acadia producent je GMC Acadia kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je GMC Acadia halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto GMC Acadia! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over GMC Acadia eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw GMC Acadia kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je GMC Acadia is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun je beneden vinden We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 GMC Acadia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.