chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Transit Connect?

De ecu van uw Ford Transit Connect auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Transit Connect een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw Ford

Beter geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Ford Transit Connect plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Transit Connect auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Transit Connect auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit Connect engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ford Transit Connect auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Transit Connect.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Transit Connect auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Transit Connect een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Transit Connect auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit Connect chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Transit Connect

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Transit Connect motor tuning:

Voor het Ford Transit Connect motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Transit Connect OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Transit Connect is een populaire manier om je Ford Transit Connect te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Transit Connect chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Transit Connect auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Transit Connect auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Transit Connect Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit Connect auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit Connect genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit Connect is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Transit Connect auto wordt!

Specialistische Ford Transit Connect ECU software notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Ford Transit Connect chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Transit Connect als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ford Transit Connect chiptunen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer uitleg over Ford Transit Connect eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je Ford Transit Connect. Je kan je ECU (de computer van je Ford Transit Connect) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Ford Transit Connect kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder kunt u al onze tuning locaties bekijken:Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford Transit Connect auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij