chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Tourneo auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw Ford  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Ford Tourneo:​​

Meer PK's uit uw Ford

Geluid klinkt sportiever uit uw Ford

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Tourneo?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Ford Tourneo aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Tourneo engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Tourneo engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Tourneo auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Tourneo auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Tourneo auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Tourneo auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Goede Ford Tourneotuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Tourneo kan worden!

Methodes voor Ford Tourneo motor tuning:

Voor het Ford Tourneo motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Tourneo OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Tourneo is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Tourneo auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Ford Tourneo auto. Zonder de Ford Tourneo ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Ford Tourneo auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Ford Tourneo Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Tourneo auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Tourneo chiptuning. Hierbij pas je de Ford Tourneo auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Tourneo haalt.

Stage 2 Ford Tourneo chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Tourneo auto.

Ontdek wat auto tuning voor uw Ford Tourneo kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Tourneo.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Ford Tourneo producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het auto Ford Tourneo chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Ford Tourneo! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alle informatie over Ford Tourneo eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Ford Tourneo. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. De Mijn Chiptuning locaties kun jij hier beneden bekijkenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford Tourneobaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford Tourneo auto en bent u uw Ford Tourneo dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij