chiptuning Ford Tourneo Connect: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Tourneo Connect is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Ford Tourneo Connect auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Ford Tourneo Connect gaat u Ford Tourneo Connecten dat uw Ford Tourneo Connect auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Ford Tourneo Connect meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Tourneo Connect op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Ford Tourneo Connect auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Ford Tourneo Connect chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford Tourneo Connect auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Tourneo Connect chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vooraf een goede back-up

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Tourneo Connect wordt!

Methodes voor Ford Tourneo Connect motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Tourneo Connect OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Tourneo Connect is een populaire manier om je Ford Tourneo Connect te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Tourneo Connect.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford Tourneo Connect ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Tourneo Connect plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Tourneo Connect, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect. Je Ford Tourneo Connect wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Tourneo Connect.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Tourneo Connect wordt!

Diepgaande kennis over Ford Tourneo Connect ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Ford Tourneo Connect producenten ook. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Ford Tourneo Connect kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Ford Tourneo Connect producent het maximale uit je Ford Tourneo Connect halen.

Ja, het auto Ford Tourneo Connect chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer informatie over Ford Tourneo Connect eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Ford Tourneo Connect. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Ford Tourneo Connect chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een lijst van de Mijn Chiptuning vestigingenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford Tourneo Connect auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford Tourneo Connect auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij