chiptuning Ford Mustang op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het chippen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opFord Mustangen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Ford Mustang auto chiptuning:​​

Meer vermogen uit uw Ford

Beter geluid

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Mustang

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Ford Mustang plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Ford Mustang auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Mustang auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Mustang chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Mustang hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Mustang past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mustang. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Mustang auto is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

De beste Ford Mustangtuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Mustang motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Mustang OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mustang is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ford Mustang chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Ford Mustang auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vaak vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Mustang er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Mustang Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Mustang auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Mustang auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Mustang. Je Ford Mustang wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Mustang chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Mustang kan worden!

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Mustang auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Mustang ook diverse andere software modificaties voor Ford Mustang als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ford Mustang remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Ford Mustang halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Ford Mustang! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alles over Ford Mustang eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Ford Mustang. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto Ford Mustang kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto Ford Mustang is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. De vestigingen kun jij beneden vinden Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford Mustang.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford Mustang auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.