chiptuning Ford Kuga op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Kuga auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Kuga auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Kuga vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Kuga auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u opFord Kugaen dat uw Ford Kuga auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Ford

Geluid klinkt sportiever uit uw Ford

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Kuga

Hoe gaat dat precies, remappenFord Kuga?​

Bij stage 1 chiptuning Ford Kuga plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Ford Kuga auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Ford Kuga chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Kuga ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Kuga auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Kuga auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Kuga auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Kuga in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Kuga chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Kuga.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Ford Kuga tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Ford Kuga motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Kuga OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Kuga is een veelvoorkomende manier om je Ford Kuga te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Kuga chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Ford Kuga. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Kuga ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Kuga met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Kuga

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford Kuga plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Kuga. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Kuga haalt.

Deze vorm van Ford Kuga chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Kuga kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Kuga chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Kugasoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Ford Kuga producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Ford Kuga producent het maximale uit je auto Ford Kuga halen.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Ford Kuga chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over Ford Kuga eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Ford Kuga. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Ford Kuga) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je Ford Kuga ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Ford Kuga is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze chiptuning locaties vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford Kuga chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford Kuga.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.