chiptuning Ford Ka: elke Ford Ka krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Ka kan doen:

De ecu software van uw Ford Ka is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Ka auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Ka auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Je Ford Ka auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Ford Ka auto chiptuning:​​

Meer PK's uit uw Ford

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Ka

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Ford Ka plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Ka een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Ka chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Ka auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Ka chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Ford Ka.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Ka auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

De beste Ford Kachiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Ford Ka auto kan doen:

Methodes voor Ford Ka motor tuning:

Voor het Ford Ka motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Ka OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Ka is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Ka auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Ka ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Ka er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Ka chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Ka er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Ka auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Ka chiptuning. Hierbij pas je de Ford Ka fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Ka is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Ka auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Ka auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Ka chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Ka autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Ford Ka kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Ford Ka halen.

Ja, doordat je bij het auto Ford Ka chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Ford Ka! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer uitleg over Ford Ka eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Ford Ka. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Ford Ka) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. De chiptuning locaties kun je hieronder vinden: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Ford Ka chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.