chiptuning Ford Fusion: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Fusion auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Fusion auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u opFord Fusionen dat uw Ford Fusion auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Ford

Beter geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Ford Fusion plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Fusion auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Ford Fusion worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Fusion chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Fusion ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Fusion, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Fusion dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Ford Fusion waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Ford Fusion auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Fusion OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fusion is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Fusion.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Fusion chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford Fusion auto aanpassen. Zonder de Ford Fusion ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Fusion met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Fusion Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford Fusion tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Fusion. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Fusion auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Fusion behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Fusion chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford Fusion auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fusion auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Fusion is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Fusion auto wordt!

Specialistische Ford Fusion ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Fusion auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Fusion.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Ford Fusion fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Ford Fusion fabrikant je auto Ford Fusion kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Ford Fusion! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor info over Ford Fusion eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Ford Fusion. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Ford Fusion kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden ziet u een lijst van onze vestigingen We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford Fusion, zonder dat hierbij veranderingen Ford Fusionbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford Fusion en bent u uw Ford Fusion auto dus even kwijt.