chiptuning Ford Flex: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Ford Flex is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Flex auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Ford  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer plezier uit uw Ford Flex​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippenFord Flex?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Flex auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Flex chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Flex auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Flex past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Flex. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Flex auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Flex nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Flex auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Ford Flex chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Ford Flex tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u Ford Flex auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Flex motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Flex OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Flex chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Flex auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Flex ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford Flex auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Flex Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Flex er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Flex auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Flex chiptuning. Hierbij pas je de Ford Flex fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Flex is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Specialistische Ford Flex ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Flex auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Flex chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Ford Flex producent je auto Ford Flex kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto Ford Flex halen.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Ford Flex chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over eco tuning Ford Flex.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Ford Flex. Je kan je ECU (de computer van je auto Ford Flex) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning heeft verschillende vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van de tuning locaties Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.