chiptuning Ford Five Hundred: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Five Hundred chiptunen?

De ecu van uw Ford Five Hundred is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford Five Hundred vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford tuning.

In een paar uur kan je Ford Five Hundred door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw Ford

Geluid klinkt beter uit uw Ford

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Five Hundred

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Five Hundred?​

Bij stage één chiptuning Ford Five Hundred plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Five Hundred chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Five Hundred auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Five Hundred auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw Ford Five Hundred auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Ford Five Hundred in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Ford Five Hundred chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Five Hundred auto

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

De beste Ford Five Hundredchiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Ford Five Hundred auto kan doen:

Methodes voor Ford Five Hundred motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Five Hundred OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford Five Hundred chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Five Hundred auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Five Hundred. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Ford Five Hundred Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Five Hundred auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Five Hundred genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Five Hundred wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische Ford Five Hundred ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford Five Hundred ook diverse andere software aanpassingen voor Ford Five Hundred als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ford Five Hundred chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Ford Five Hundred producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Ford Five Hundred halen.

Zeker, het chippen van je auto Ford Five Hundred zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer informatie over Ford Five Hundred eco chip tuning klik hier.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Ford Five Hundred. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Ford Five Hundred chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning vestigingen. De locaties kun je hieronder vinden We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford Five Hundred chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Ford Five Hundred.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford Five Hundred auto en bent u uw Ford Five Hundred auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij