chiptuning: elke Ford Fiesta krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fiesta?

De ecu van uw Ford Fiesta auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Fiesta vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Ford Fiesta auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen Ford Fiesta chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier uit uw Ford Fiesta​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Fiesta

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Fiesta?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Fiesta auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Fiesta chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fiesta.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Fiesta dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ford Fiesta auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Fiesta in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Fiesta auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Ford Fiestatuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u Ford Fiesta auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Fiesta motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Fiesta OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Fiesta is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Fiesta auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Fiesta chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Fiesta auto aanpassen. Zonder de Ford Fiesta ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Ford Fiesta auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Ford Fiesta!

Chiptuning Ford Fiesta Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Fiesta auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Fiesta auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Fiesta behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Fiesta chiptuning. Hierbij pas je de Ford Fiesta auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fiesta haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Fiesta auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Ford Fiesta auto wordt!

Gespecialiseerde know-how over Ford Fiesta ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Fiesta kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Fiesta chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je Ford Fiesta kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Ford Fiesta halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Ford Fiesta! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer informatie over eco chiptuning Ford Fiesta.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Ford Fiesta. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto Ford Fiesta is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden ziet u een lijst van de chiptuning vestigingenAndere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Ford Fiesta chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford Fiesta auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij