chiptuning Ford F-350: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford F-350?

De ecu van uw Ford F-350 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Ford  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Ford F-350 auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenFord F-350?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw Ford F-350 aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford F-350 engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford F-350 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford F-350 werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford F-350 auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford F-350 chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford F-350

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford F-350 OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford F-350 is een veelvoorkomende manier om je Ford F-350 te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Ford F-350.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford F-350 chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford F-350 door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Ford F-350 auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Ford F-350 auto!

Stage 2 Ford F-350 chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford F-350 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford F-350 auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford F-350 auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford F-350. Hierbij pas je de Ford F-350 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford F-350 haalt.

Stage 2 chiptuning Ford F-350 is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford F-350.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford F-350software modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Ford F-350 producent je auto Ford F-350 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor informatie over Ford F-350 eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto Ford F-350. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Ford F-350 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Ford F-350 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden ziet u een overzicht van de chiptuning vestigingen Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Ford F-350 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford F-350 auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford F-350 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.