chiptuning: elke Ford F-150 auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford F-150 chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford F-150 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford F-150 kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford F-150 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford F-150 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Ford

Mooier geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford F-150?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford F-150 chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford F-150 ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford F-150 nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Ford F-150 in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Ford F-150 chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford F-150 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford F-150 is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford F-150 auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ford F-150 chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford F-150 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford F-150 auto met meer performance, zonder dat je Ford F-150 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford F-150 Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford F-150 tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford F-150 auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford F-150 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford F-150 chiptuning. Hierbij pas je de Ford F-150 auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford F-150 auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford F-150 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over Ford F-150 ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford F-150 ook verschillende andere software modificaties voor Ford F-150 auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Ford F-150 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Ford F-150 halen.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alles over eco chip tuning Ford F-150.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Ford F-150. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden kunt u al onze tuning locaties zien: Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford F-150, zonder dat hierbij aanpassingen Ford F-150baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford F-150.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.