chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Expedition auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Expedition is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Expedition auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Expedition auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Expedition auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Expedition auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer PK's

Harder geluid uit uw Ford

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chippen Ford Expedition plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Expedition ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Ford Expedition auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Expedition auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Expedition auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Expedition auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Ford Expedition voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Expedition chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van de beste Ford Expedition chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Expedition motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Expedition OBD chiptuning

OBD tuning Ford Expedition is een veelvoorkomende methode om je Ford Expedition auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Expedition auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Ford Expedition ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ford Expedition

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Expedition auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Expedition chiptuning genoemd. Je Ford Expedition auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Expedition wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Expedition auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Expedition autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar anders. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Ford Expedition fabrikant kan veranderen en je auto Ford Expedition kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Ford Expedition zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Ford Expedition eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Ford Expedition. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. De locaties kun je hieronder vinden:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford Expedition auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford Expedition auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij