chiptuning Ford Excursion op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Excursion?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Excursion is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Excursion auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Ford Excursion auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Excursion auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Beter geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Excursion om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Excursion chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Excursion hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford Excursion auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Excursion auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Ford Excursion chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Ford Excursion auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Ford Excursiontuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Excursion kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Excursion OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Excursion chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Excursion auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Excursion auto met meer performance, zonder dat je Ford Excursion er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Excursion chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Ford Excursiontuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Excursion. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Excursion auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Excursion chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford Excursion fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Excursion is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Excursion.

Ontdek wat chip tuning voor uw Ford Excursion kan doen:

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Excursion chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Ford Excursion fabrikant je auto Ford Excursion kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Ford Excursion fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto Ford Excursion zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over Ford Excursion eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Ford Excursion. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Hier beneden kunt u al onze tuning locaties bekijken:Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford Excursion en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij