chiptuning Ford E-Series: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford E-Series auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Ford E-Series auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford E-Series is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt harder

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ford E-Series?​

Voor stage 1 chiptuning Ford E-Series plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford E-Series om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford E-Series chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford E-Series auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford E-Series engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford E-Series auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford E-Series chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford E-Series auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford E-Series motor tuning:

Voor het Ford E-Series motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford E-Series OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford E-Series chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford E-Series auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford E-Series door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford E-Series ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Door het Ford E-Series auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Ford E-Series auto!

Stage 2 Ford E-Series chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford E-Series chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford E-Series haalt.

Deze vorm van Ford E-Series chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over Ford E-Series ECU's

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford E-Series auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford E-Series.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford E-Seriessoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Ford E-Series fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Ford E-Series halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto Ford E-Series chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over Ford E-Series eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Ford E-Series. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Beneden ziet u een lijst van de chiptuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford E-Series al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.