chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Crown Victoria is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

In enkele uren kan je Ford Crown Victoria door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je Ford Crown Victoria auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De voordelen Ford Crown Victoria auto chiptuning:​​

Meer PK's

Sportiever geluid uit uw Ford

Comfortabeler rijden​ met uw Ford Crown Victoria​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Crown Victoria

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Ford Crown Victoria plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Crown Victoria auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Crown Victoria auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Crown Victoria chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Crown Victoria ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Crown Victoria auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Crown Victoria auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Crown Victoria auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Crown Victoria chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Ford Crown Victoria kan doen:

Verschillende vormen Ford Crown Victoria motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Crown Victoria OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Crown Victoria chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Crown Victoria auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Ford Crown Victoria ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Crown Victoria met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Crown Victoria

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Crown Victoria behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Crown Victoria. Je Ford Crown Victoria auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Crown Victoria wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Crown Victoriasoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Ford Crown Victoria producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto Ford Crown Victoria halen.

Ja, je auto Ford Crown Victoria chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Ford Crown Victoria! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Ford Crown Victoria eco chip tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Ford Crown Victoria. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Ford Crown Victoria kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Ford Crown Victoria chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder ziet u een kaart van de locaties Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford Crown Victoria.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford Crown Victoria auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford Crown Victoria dus even kwijt.