chiptuning Fiat Ulysse op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Ulysse auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Ulysse auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter uit uw Fiat

Beter geluid

Meer rijplezier uit uw Fiat Ulysse​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Ulysse

Hoe werkt het?​

Voor stage one tuning Fiat Ulysse plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Ulysse chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Ulysse ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Ulysse dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Ulysse

Goede accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor u Fiat Ulysse kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Fiat Ulysse OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Ulysse is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Fiat Ulysse. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Ulysse ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vaak vraag:

Door het Fiat Ulysse auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Ulysse

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Ulysse auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Ulysse auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Ulysse chiptuning. Hierbij pas je de Fiat Ulysse auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Fiat Ulysse is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Specialistische Fiat Ulysse ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Ulysse auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Ulysse chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Fiat Ulysse ook verschillende andere software modificaties voor Fiat Ulysse als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto Fiat Ulysse kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Fiat Ulysse halen.

Ja, je Fiat Ulysse chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alle informatie over eco chip tuning Fiat Ulysse.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Fiat Ulysse. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Fiat Ulysse kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je Fiat Ulysse is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Hier beneden kunt u al onze tuning vestigingen vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat Ulysse auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat Ulyssebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat Ulysse auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat Ulysse doen.