chiptuning Fiat Talento op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Fiat Talento is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw Fiat

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Talento

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Talento auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Talento chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Talento ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Talento past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Talento. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Talento is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Fiat Talento waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Talento auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Fiat Talento auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van goede Fiat Talento tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Talento auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Talento motor tuning:

Voor het Fiat Talento motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Talento OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Talento is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Talento auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Fiat Talento auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Talento ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Fiat Talento auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Talento

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Talento, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Talento. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Talento haalt.

Deze vorm van chiptuning Fiat Talento is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Talento wordt!

Gespecialiseerde kennis over Fiat Talento ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Fiat Talento producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Fiat Talento fabrikant kan aanpassen en je Fiat Talento kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Fiat Talento halen.

Ja, het chippen van je auto Fiat Talento zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Fiat Talento! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer info over Fiat Talento eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Fiat Talento beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je auto Fiat Talento is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat Talento, zonder dat hierbij veranderingen Fiat Talentobaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat Talento dus even kwijt.