chiptuning Fiat Stilo: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Stilo chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Stilo auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Fiat Stilo auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Fiat Stilo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Fiat Stilo auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt harder

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Fiat Stilo plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Fiat Stilo op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Fiat Stilo worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Stilo aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Stilo hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Fiat Stilo auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Stilo nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Stilo chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Fiat Stilotuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Fiat Stilo motor tuning:

Voor het Fiat Stilo motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Fiat Stilo OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Stilo chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Stilo.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Fiat Stilo auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Stilo ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Door het Fiat Stilo auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Fiat Stilo!

Chiptuning Fiat Stilo Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Stilo chiptuning. Hierbij pas je de Fiat Stilo fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Stilo haalt.

Voor wie alles uit hun Fiat Stilo wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische Fiat Stilo ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Stilo auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Fiat Stilo fabrikant kan veranderen en je auto Fiat Stilo kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Fiat Stilo halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alles over Fiat Stilo eco chip tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Fiat Stilo. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto Fiat Stilo beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Fiat Stilo is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een lijst van onze locaties Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.