chiptuning Fiat Qubo op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Fiat Qubo auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Fiat Qubo een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Fiat auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

auto chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw Fiat

Geluid klinkt mooier uit uw auto

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Qubo auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Qubo chiptuning engineer onderworpen. Deze Fiat Qubo ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Qubo past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Qubo auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Qubo een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Fiat Qubo voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Qubo auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Qubo chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Fiat Qubo auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Qubo

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Qubo kan worden!

Verschillende vormen Fiat Qubo motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Qubo OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Fiat Qubo chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Fiat Qubo.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Fiat Qubo auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Qubo door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Fiat Qubo ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Qubo Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Qubo auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Qubo genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Qubo haalt.

Stage 2 Fiat Qubo chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Qubo auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Fiat Qubo ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Qubo kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Qubo.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Fiat Qubo producenten ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je Fiat Qubo kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Fiat Qubo fabrikant het maximale uit je auto Fiat Qubo halen.

Zeker, doordat je bij het auto Fiat Qubo chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het Fiat Qubo chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over eco chip tuning Fiat Qubo.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Fiat Qubo. Je kan je ECU (de computer van je Fiat Qubo) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Fiat Qubo chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden ziet u een kaart van onze chiptuning locaties Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat Qubo auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat Qubobaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat Qubo.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.