chiptuning Fiat Panda: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Fiat Panda vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chippen van uw Fiat  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt sportiever

Comfortabeler rijden​​

Verminderd brandstof gebruik van uw Fiat Panda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Fiat Panda auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Fiat Panda aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Fiat Panda ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Panda auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Panda. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Fiat Panda auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Panda chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Panda

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u Fiat Panda auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Panda motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Panda OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Fiat Panda chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Panda.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Panda chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Fiat Panda auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Panda auto met meer kracht, zonder dat je Fiat Panda auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Panda chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat Panda auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Panda auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Panda chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Panda chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Panda.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Diepgaande kennis over Fiat Panda ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Panda auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Panda.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Pandasoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Fiat Panda producenten ook. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Fiat Panda fabrikant het maximale uit je Fiat Panda halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto Fiat Panda chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer info over eco chip tuning Fiat Panda.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Fiat Panda. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Fiat Panda) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je Fiat Panda is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we chiptuning vestigingen. Onze Mijn Chiptuning locaties kun jij hieronder bekijkenWe zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Fiat Panda chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat Panda auto.

Daarom is je Fiat Panda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij