chiptuning: elke Fiat Marea auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Fiat Marea is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Marea engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Fiat Marea engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Marea, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Marea auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Marea nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Marea chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Marea

Gebruik van goede Fiat Marea tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Marea auto kan worden!

Methodes voor Fiat Marea motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Marea OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Marea chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Marea auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Fiat Marea chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat Marea auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Fiat Marea auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Fiat Marea auto!

Fiat Marea chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Fiat Marea tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Fiat Marea. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Marea. Je Fiat Marea auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Fiat Marea chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Marea autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Fiat Marea producenten ook. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Fiat Marea kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over eco chip tuning Fiat Marea.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Fiat Marea. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden ziet u een overzicht van onze tuning locaties We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat Marea, zonder dat hierbij veranderingen Fiat Mareabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat Marea en bent u uw auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij