chiptuning Fiat Freemont op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Freemont chiptunen?

Het standaard programma in de Fiat Freemont ecu van uw Fiat Freemont auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In enkele uren kan je Fiat Freemont door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Fiat Freemont auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Mooier geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Freemont

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Fiat Freemont auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat Freemont chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Freemont hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Freemont engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Freemont, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Fiat Freemont auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Fiat Freemont auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Freemont chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Fiat Freemont.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Fiat Freemont motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Freemont OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Freemont is een geliefde manier om je Fiat Freemont te chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Freemont auto.

Daardoor is dit een voordelige Fiat Freemont chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Fiat Freemont ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vaak vraag:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Freemont

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Freemont er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Freemont chiptuning genoemd. Je Fiat Freemont wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Freemont chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Fiat Freemont ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Freemont autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Fiat Freemont kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Fiat Freemont producent het maximale uit je auto Fiat Freemont halen.

Zeker, doordat je bij het auto Fiat Freemont chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Fiat Freemont eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Hier beneden kunt u al de vestigingen vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat Freemont.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat Freemont auto en bent u uw Fiat Freemont dus even kwijt.