chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw Fiat 500 L een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Fiat 500 L zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Beter geluid

Meer rijplezier uit uw Fiat 500 L​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat 500 L

Hoe werkt het?​

Voor stage één chippen Fiat 500 L plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat 500 L specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat 500 L aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat 500 L hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat 500 L engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat 500 L auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat 500 L auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Fiat 500 L een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat 500 L

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat 500 L auto wordt!

Verschillende vormen Fiat 500 L motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat 500 L OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat 500 L is een populaire manier om je Fiat 500 L auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat 500 L auto.

Daardoor is dit een voordelige Fiat 500 L chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Fiat 500 L door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Fiat 500 L ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je Fiat 500 L auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat 500 L

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Fiat 500 Ltuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat 500 L auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Fiat 500 L, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat 500 L chiptuning genoemd. Je Fiat 500 L wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat 500 L chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat 500 L auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Fiat 500 L kan worden!

Specialistische Fiat 500 L ECU programmatuur notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat 500 L.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Fiat 500 L producent kan veranderen en je auto Fiat 500 L kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Fiat 500 L halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer uitleg over eco chip tuning Fiat 500 L.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je auto Fiat 500 L is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning heeft meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al de locaties zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat 500 Lbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat 500 L al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat 500 L zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat 500 L doen.