chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Ferrari Portofino ecu van uw Ferrari Portofino is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ferrari Portofino auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Ferrari auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Ferrari Portofino gaat u opFerrari Portofinoen dat uw Ferrari Portofino veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ferrari Portofino:​​

Meer vermogen uit uw auto

Sportiever geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Ferrari Portofino plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ferrari Portofino chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ferrari Portofino auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ferrari Portofino auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Ferrari Portofino een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ferrari Portofino auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Goede Ferrari Portofinochiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Ferrari Portofino motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ferrari Portofino OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ferrari Portofino is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ferrari Portofino auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Ferrari Portofino ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ferrari Portofino Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ferrari Portofino auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ferrari Portofino auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ferrari Portofino. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ferrari Portofino chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat chip tuning voor u Ferrari Portofino auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ferrari Portofino kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ferrari Portofino chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ferrari Portofinosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Ferrari Portofino producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Ferrari Portofino producent kan veranderen en je auto Ferrari Portofino kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto Ferrari Portofino chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto Ferrari Portofino chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor info over Ferrari Portofino eco chiptuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden kunt u al onze vestigingen zien:Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ferrari Portofinobaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij