chiptuning Ferrari F12 Berlinetta: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Ontdek wat chiptuning voor uw Ferrari F12 Berlinetta auto kan doen:

Het standaard programma in de Ferrari F12 Berlinetta ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ferrari F12 Berlinetta door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ferrari F12 Berlinetta auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Ferrari F12 Berlinetta auto gaat u opFerrari F12 Berlinettaen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Ferrari F12 Berlinetta auto chiptuning:​​

Meer performance

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ferrari F12 Berlinetta

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tuning Ferrari F12 Berlinetta plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ferrari F12 Berlinetta specialist. Daarna verzenden we de software van uw Ferrari F12 Berlinetta aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ferrari F12 Berlinetta hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ferrari F12 Berlinetta, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ferrari F12 Berlinetta.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ferrari F12 Berlinetta auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede back-up

Exclusief gebruik van goede Ferrari F12 Berlinetta chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ferrari F12 Berlinetta auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Ferrari F12 Berlinetta OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ferrari F12 Berlinetta is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Ferrari F12 Berlinetta.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ferrari F12 Berlinetta ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ferrari F12 Berlinetta Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ferrari F12 Berlinetta er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ferrari F12 Berlinetta auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ferrari F12 Berlinetta auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ferrari F12 Berlinetta chiptuning. Je Ferrari F12 Berlinetta wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ferrari F12 Berlinetta chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chippen voor uw Ferrari F12 Berlinetta auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ferrari F12 Berlinetta ook verschillende andere software modificaties voor Ferrari F12 Berlinetta auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Ferrari F12 Berlinetta fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Ferrari F12 Berlinetta producent je Ferrari F12 Berlinetta kunt chippen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Ferrari F12 Berlinetta halen.

Ja, het chippen van je auto Ferrari F12 Berlinetta zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Ferrari F12 Berlinetta chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Ferrari F12 Berlinetta je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer informatie over Ferrari F12 Berlinetta eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto Ferrari F12 Berlinetta. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locaties We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ferrari F12 Berlinettabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ferrari F12 Berlinetta auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ferrari F12 Berlinetta auto en bent u uw Ferrari F12 Berlinetta dus even kwijt.