chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Ferrari 612 Scaglietti is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ferrari 612 Scaglietti auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opFerrari 612 Scagliettien dat uw Ferrari 612 Scaglietti auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je Ferrari 612 Scaglietti zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen uit uw auto

Harder geluid uit uw auto

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik van uw Ferrari 612 Scaglietti

Hoe gaat dat precies, remappen van een Ferrari 612 Scaglietti?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ferrari 612 Scaglietti een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ferrari 612 Scaglietti chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ferrari 612 Scaglietti, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ferrari 612 Scaglietti auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ferrari 612 Scaglietti auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ferrari 612 Scaglietti auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ferrari 612 Scaglietti.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ferrari 612 Scaglietti chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ferrari 612 Scaglietti

Exclusief gebruik van goede Ferrari 612 Scaglietti chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ferrari 612 Scaglietti auto wordt!

Methodes voor Ferrari 612 Scaglietti motor tuning:

Voor het Ferrari 612 Scaglietti motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ferrari 612 Scaglietti OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ferrari 612 Scaglietti is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ferrari 612 Scaglietti.

Daardoor is dit een goedkope Ferrari 612 Scaglietti chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Ferrari 612 Scaglietti auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Ferrari 612 Scaglietti auto!

Ferrari 612 Scaglietti chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ferrari 612 Scaglietti auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ferrari 612 Scaglietti. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ferrari 612 Scaglietti auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Ontdek wat auto chippen voor uw Ferrari 612 Scaglietti auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ferrari 612 Scaglietti.

Zo doen wij buiten Ferrari 612 Scaglietti chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Ferrari 612 Scaglietti als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Ferrari 612 Scaglietti kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alles over Ferrari 612 Scaglietti eco chip tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Ferrari 612 Scaglietti ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Ferrari 612 Scaglietti is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je beneden bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ferrari 612 Scaglietti auto.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ferrari 612 Scaglietti en bent u uw Ferrari 612 Scaglietti dus even kwijt.