chiptuning Ferrari 488 GTB/Spider op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ferrari 488 GTB/Spider chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw Ferrari 488 GTB/Spider auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Ferrari 488 GTB/Spider auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Ferrari 488 GTB/Spider auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sportiever karakter

Mooier geluid uit uw Ferrari

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenFerrari 488 GTB/Spider?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ferrari 488 GTB/Spider ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ferrari 488 GTB/Spider. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ferrari 488 GTB/Spider waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Ferrari 488 GTB/Spider auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ferrari 488 GTB/Spider

Goede Ferrari 488 GTB/Spidertuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Ferrari 488 GTB/Spider motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Ferrari 488 GTB/Spider OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ferrari 488 GTB/Spider is de meest gevraagde vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Ferrari 488 GTB/Spider auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ferrari 488 GTB/Spider ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ferrari 488 GTB/Spider chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ferrari 488 GTB/Spider auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ferrari 488 GTB/Spider genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ferrari 488 GTB/Spider auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Ferrari 488 GTB/Spider ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ferrari 488 GTB/Spider chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Ferrari 488 GTB/Spider auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Ferrari 488 GTB/Spider kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Ferrari 488 GTB/Spider halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer informatie over Ferrari 488 GTB/Spider eco chip tuning voor brandstof besparen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Ferrari 488 GTB/Spider. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties zien: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ferrari 488 GTB/Spiderbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ferrari 488 GTB/Spider auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij