chiptuning: elke Ferrari 458 Italia krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ferrari 458 Italia?

Het standaard programma in de motor computer van uw Ferrari 458 Italia is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Ferrari 458 Italia door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Ferrari 458 Italia auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw Ferrari

Beter geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ferrari 458 Italia op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ferrari 458 Italia chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ferrari 458 Italia auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ferrari 458 Italia auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ferrari 458 Italia in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ferrari 458 Italia chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ferrari 458 Italia auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ferrari 458 Italia auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ferrari 458 Italia motor tuning:

Voor het Ferrari 458 Italia motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ferrari 458 Italia OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ferrari 458 Italia is een veelvoorkomende methode om je Ferrari 458 Italia auto te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Door het Ferrari 458 Italia auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Ferrari 458 Italia Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ferrari 458 Italia auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ferrari 458 Italia chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto laten chippen voor u Ferrari 458 Italia kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Ferrari 458 Italia ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ferrari 458 Italiasoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ferrari 458 Italia chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto Ferrari 458 Italia kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Ferrari 458 Italia producent het maximale uit je Ferrari 458 Italia halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Ferrari 458 Italia! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer uitleg over Ferrari 458 Italia eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Ferrari 458 Italia. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto Ferrari 458 Italia beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je Ferrari 458 Italia chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we chiptuning vestigingen. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken:Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ferrari 458 Italia.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ferrari 458 Italia auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ferrari 458 Italia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ferrari 458 Italia auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij