chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ferrari 456?

De ecu van uw Ferrari 456 is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Ferrari 456 auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ferrari auto tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ferrari 456 auto gaat u opFerrari 456en dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter uit uw auto

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw Ferrari 456

Hoe gaat dat precies, chiptuningFerrari 456?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Ferrari 456 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ferrari 456 specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ferrari 456 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ferrari 456 auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Ferrari 456 waarborgen. Zonder uw Ferrari 456 voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Ferrari 456 in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ferrari 456 auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede tuning software

Ontdek wat het chippen voor uw Ferrari 456 kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Ferrari 456 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Ferrari 456 chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ferrari 456 auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ferrari 456 auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ferrari 456 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ferrari 456 er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ferrari 456 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ferrari 456 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ferrari 456 haalt.

Voor wie alles uit hun Ferrari 456 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Ontdek wat auto chippen voor u Ferrari 456 kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Ferrari 456 chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Ferrari 456 fabrikant kan aanpassen en je auto Ferrari 456 kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Ferrari 456 producent het maximale uit je auto Ferrari 456 halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Ferrari 456! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor info over eco chip tuning Ferrari 456.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je Ferrari 456 chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Onze tuning locaties kun je beneden vinden Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ferrari 456 auto, zonder dat hierbij veranderingen Ferrari 456baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ferrari 456 en bent u uw auto dus even kwijt.