chiptuning Ferrari 360 Modena/Spider: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ferrari 360 Modena/Spider auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Ferrari 360 Modena/Spider een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Ferrari 360 Modena/Spider zult u opFerrari 360 Modena/Spideren dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer vermogen uit uw Ferrari

Geluid klinkt mooier uit uw Ferrari

Meer rijplezier ​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ferrari 360 Modena/Spider een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Ferrari 360 Modena/Spider worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ferrari 360 Modena/Spider chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ferrari 360 Modena/Spider hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ferrari 360 Modena/Spider auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ferrari 360 Modena/Spider. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ferrari 360 Modena/Spider auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ferrari 360 Modena/Spider auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ferrari 360 Modena/Spider nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ferrari 360 Modena/Spider auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ferrari 360 Modena/Spider auto

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van de beste Ferrari 360 Modena/Spider chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ferrari 360 Modena/Spider kan worden!

Methodes voor Ferrari 360 Modena/Spider motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Ferrari 360 Modena/Spider OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ferrari 360 Modena/Spider is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Ferrari 360 Modena/Spider chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ferrari 360 Modena/Spider door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ferrari 360 Modena/Spider auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ferrari 360 Modena/Spider chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ferrari 360 Modena/Spidertuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Ferrari 360 Modena/Spider auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ferrari 360 Modena/Spider. Hierbij pas je de Ferrari 360 Modena/Spider fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ferrari 360 Modena/Spider haalt.

Stage 2 Ferrari 360 Modena/Spider chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ferrari 360 Modena/Spider.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ferrari 360 Modena/Spider auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ferrari 360 Modena/Spider autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in een aantal types. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Ferrari 360 Modena/Spider fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Zeker, het Ferrari 360 Modena/Spider chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Lees alles over Ferrari 360 Modena/Spider eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Ferrari 360 Modena/Spider is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Onze locaties kun jij beneden bekijken: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ferrari 360 Modena/Spider zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ferrari 360 Modena/Spider auto doen.