chiptuning op maat

Wat voor voordelen heeft tuning Ferrari 355 GTS/GTB/Spider?

De ecu software van uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider gaat u Ferrari 355 GTS/GTB/Spideren dat uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Ferrari 355 GTS/GTB/Spider meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt harder

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenFerrari 355 GTS/GTB/Spider?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ferrari 355 GTS/GTB/Spider chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ferrari 355 GTS/GTB/Spider engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ferrari 355 GTS/GTB/Spider in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ferrari 355 GTS/GTB/Spider chiptunen

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto kan doen:

Methodes voor Ferrari 355 GTS/GTB/Spider motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ferrari 355 GTS/GTB/Spider OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ferrari 355 GTS/GTB/Spider is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ferrari 355 GTS/GTB/Spider.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ferrari 355 GTS/GTB/Spider chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Ferrari 355 GTS/GTB/Spider. Via deze manier moet je zelfs de Ferrari 355 GTS/GTB/Spider ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ferrari 355 GTS/GTB/Spider met meer kracht, zonder dat je Ferrari 355 GTS/GTB/Spider er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ferrari 355 GTS/GTB/Spider chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Ferrari 355 GTS/GTB/Spider tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ferrari 355 GTS/GTB/Spider chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto haalt.

Stage 2 chiptuning Ferrari 355 GTS/GTB/Spider is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Ferrari 355 GTS/GTB/Spider kan doen:

Diepgaande kennis over Ferrari 355 GTS/GTB/Spider ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ferrari 355 GTS/GTB/Spider chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ferrari 355 GTS/GTB/Spider ook diverse andere software modificaties voor Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Ferrari 355 GTS/GTB/Spider producenten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je Ferrari 355 GTS/GTB/Spider halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Ferrari 355 GTS/GTB/Spider! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Meer informatie over Ferrari 355 GTS/GTB/Spider eco chiptuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Ferrari 355 GTS/GTB/Spider. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Ferrari 355 GTS/GTB/Spider beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Hier beneden ziet u een lijst van de Mijn Chiptuning vestigingenEr zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto, zonder dat hierbij veranderingen Ferrari 355 GTS/GTB/Spiderbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ferrari 355 GTS/GTB/Spider auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ferrari 355 GTS/GTB/Spider doen.

WhatsApp WhatsApp met mij