chiptuning: elke DS 5 krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn DS 5 auto chiptunen?

De ecu software van uw DS 5 is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je DS 5 door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw DS 5 auto gaat u opDS 5en dat uw DS 5 veel soepelder rijdt door chiptuning. Je DS 5 auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer koppel uit uw DS

Geluid klinkt mooier uit uw DS

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw DS 5

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een DS 5?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de DS 5 auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw DS 5 worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze DS 5 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 5 auto.

De chiptuning DS 5 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw DS 5, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw DS 5 dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw DS 5 auto waarborgen. Zonder uw DS 5 auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je DS 5 auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw DS 5 auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

De beste DS 5chiptuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw DS 5 kan doen:

Verschillende vormen DS 5 motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 DS 5 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 5 is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de DS 5 zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je DS 5 ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning DS 5

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de DS 5 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je DS 5 behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 DS 5 chiptuning. Je DS 5 wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 DS 5 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun DS 5.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u DS 5 auto wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw DS 5 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning DS 5.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de DS 5 fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de DS 5 producent kan veranderen en je auto DS 5 kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de DS 5 producent het maximale uit je auto DS 5 halen.

Zeker, doordat je bij het DS 5 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je DS 5! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor informatie over DS 5 eco chiptuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (de computer van je auto DS 5) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chippen van je auto DS 5 is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder kunt u al onze locaties bekijken: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen DS 5baar zijn door het blote oog.

Daarom is je DS 5 al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de DS 5 auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.