chiptuning DS 4 Crossback: elke DS 4 Crossback auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw DS 4 Crossback auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door DS auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw DS 4 Crossback kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je DS 4 Crossback auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je DS 4 Crossback meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Mooier geluid uit uw auto

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw DS 4 Crossback op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse DS 4 Crossback chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 4 Crossback auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw DS 4 Crossback past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw DS 4 Crossback auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de DS 4 Crossback auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je DS 4 Crossback auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste DS 4 Crossback chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor u DS 4 Crossback auto kan doen:

Verschillende vormen DS 4 Crossback motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 DS 4 Crossback OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 4 Crossback is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw DS 4 Crossback.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de DS 4 Crossback auto. Met deze manier hoef je zelfs de DS 4 Crossback ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak ontvangen:

Door het DS 4 Crossback auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 DS 4 Crossback chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van DS 4 Crossbacktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je DS 4 Crossback behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 DS 4 Crossback chiptuning. Je DS 4 Crossback wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning DS 4 Crossback is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tunen voor u DS 4 Crossback auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over DS 4 Crossback ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw DS 4 Crossback auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge DS 4 Crossback chiptuning.

Zo doen wij naast DS 4 Crossback chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor DS 4 Crossback als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je DS 4 Crossback kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de DS 4 Crossback producent het maximale uit je DS 4 Crossback halen.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Meer info over DS 4 Crossback eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je DS 4 Crossback. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto DS 4 Crossback ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je DS 4 Crossback is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een overzicht van onze vestigingen Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.