chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw DS 3 Crossback vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw DS 3 Crossback auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw DS 3 Crossback auto gaat u opDS 3 Crossbacken dat uw DS 3 Crossback veel lekkerder rijdt door chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen DS 3 Crossback auto chiptuning:​​

Sneller optrekken uit uw DS

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de DS 3 Crossback auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw DS 3 Crossback auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse DS 3 Crossback chiptuning engineer onderworpen. Deze DS 3 Crossback engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw DS 3 Crossback auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste DS 3 Crossback tuning software

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: DS 3 Crossback OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning DS 3 Crossback is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de DS 3 Crossback auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de DS 3 Crossback ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning DS 3 Crossback

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de DS 3 Crossback plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 DS 3 Crossback chiptuning. Je DS 3 Crossback wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van DS 3 Crossback chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u DS 3 Crossback wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast DS 3 Crossback chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor DS 3 Crossback auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de DS 3 Crossback fabrikanten ook. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de DS 3 Crossback producent kan aanpassen en je auto DS 3 Crossback kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je DS 3 Crossback zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Ontdek alle info over DS 3 Crossback eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je DS 3 Crossback. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto DS 3 Crossback chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende vestigingen gevestigd door nederland. Beneden kunt u al onze chiptuning locaties zien:We zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je DS 3 Crossback al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij