chiptuning DS 3 / Cabrio: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw DS 3 / Cabrio is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw DS 3 / Cabrio vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door DS auto ecu tuning.

In een paar uur kan je DS 3 / Cabrio door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je DS 3 / Cabrio auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Harder geluid

Comfortabeler rijden​ met uw DS 3 / Cabrio​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tunen DS 3 / Cabrio plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw DS 3 / Cabrio auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse DS 3 / Cabrio chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw DS 3 / Cabrio auto.

De chiptuning DS 3 / Cabrio engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw DS 3 / Cabrio, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de DS 3 / Cabrio een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het DS 3 / Cabrio chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de DS 3 / Cabrio auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede DS 3 / Cabrio tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen DS 3 / Cabrio motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 DS 3 / Cabrio OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het DS 3 / Cabrio chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de DS 3 / Cabrio.

Hierdoor is dit een goedkope DS 3 / Cabrio chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de DS 3 / Cabrio auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 DS 3 / Cabrio chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning DS 3 / Cabrio. Hierbij pas je de DS 3 / Cabrio auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je DS 3 / Cabrio auto haalt.

Deze vorm van chiptuning DS 3 / Cabrio is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw DS 3 / Cabrio kan doen:

Diepgaande kennis over DS 3 / Cabrio ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw DS 3 / Cabrio.

Zo doen wij buiten DS 3 / Cabrio chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor DS 3 / Cabrio als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

DS 3 / Cabrio remappen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto DS 3 / Cabrio kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je DS 3 / Cabrio halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over eco tuning DS 3 / Cabrio.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chippen van je DS 3 / Cabrio is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een kaart van onze chiptuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 DS 3 / Cabrio chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw DS 3 / Cabrio auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw DS 3 / Cabrio auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.