chiptuning Dodge Ram: elke Dodge Ram krijgt een klantgerichte en individuele service

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Dodge Ram is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Dodge Ram vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dodge auto tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dodge Ram kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Dodge Ram auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sportiever karakter uit uw Dodge

Geluid klinkt mooier

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage one chiptuning Dodge Ram plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Dodge Ram op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Dodge Ram chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Dodge Ram engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dodge Ram auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Dodge Ram chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

De beste Dodge Ramtuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Dodge Ram motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Dodge Ram OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Ram is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Dodge Ram auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Dodge Ram ECU niet te ontmantelen.

Klik op de link voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Dodge Ram auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Dodge Ram

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Dodge Ram auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dodge Ram auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Ram genoemd. Je Dodge Ram wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Dodge Ram is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Gespecialiseerde know-how over Dodge Ram ECU's

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Dodge Ram! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Dodge Ram je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over eco chiptuning Dodge Ram.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto Dodge Ram beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je Dodge Ram is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hieronder kunt u al onze chiptuning vestigingen vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dodge Ram, zonder dat hierbij aanpassingen Dodge Rambaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Dodge Ram auto dus even kwijt.