chiptuning Dodge Neon: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dodge Neon chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Dodge Neon is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dodge auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Dodge Neon kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken

Mooier geluid uit uw Dodge

Meer plezier uit uw Dodge Neon​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dodge Neon een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Dodge Neon worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Dodge Neon chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dodge Neon.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Dodge Neon waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Dodge Neon

Exclusief gebruik van de beste Dodge Neon chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw Dodge Neon auto kan doen:

Methodes voor Dodge Neon motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Dodge Neon OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Neon is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Dodge Neon door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Dodge Neon chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Dodge Neon auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dodge Neon auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Neon genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dodge Neon haalt.

Stage 2 chiptuning Dodge Neon is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Dodge Neon auto.

Ontdek wat chip tuning voor u Dodge Neon auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dodge Neonsoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dodge Neon chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Dodge Neon fabrikant je auto Dodge Neon kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je Dodge Neon halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het Dodge Neon chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle informatie over Dodge Neon eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Dodge Neon. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je beneden vindenWe zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto laten chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Dodge Neon chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Dodge Neon.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge Neon auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge Neon auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge Neon doen.

WhatsApp WhatsApp met mij