chiptuning Dodge Magnum: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dodge Magnum?

De standaard software in de motor controller van uw Dodge Magnum is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Dodge Magnum auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Dodge Magnumen dat uw Dodge Magnum veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Dodge Magnum auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Mooier geluid

Meer plezier uit uw Dodge Magnum​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningDodge Magnum?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Magnum engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Dodge Magnum auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dodge Magnum auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dodge Magnum auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dodge Magnum auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Dodge Magnum auto waarborgen. Zonder uw Dodge Magnum auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Dodge Magnum chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Dodge Magnum.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede back-up

Goede Dodge Magnumchiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Methodes voor Dodge Magnum motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dodge Magnum OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Magnum is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Dodge Magnum chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Dodge Magnum auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Dodge Magnum ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Dodge Magnum auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Dodge Magnum

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Dodge Magnum tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Dodge Magnum. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dodge Magnum auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dodge Magnum chiptuning. Hierbij pas je de Dodge Magnum auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Dodge Magnum auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Ontdek wat chip tuning voor u auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dodge Magnum auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Magnum.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Dodge Magnum fabrikant kan aanpassen en je Dodge Magnum kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Dodge Magnum halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Dodge Magnum zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Ontdek alles over Dodge Magnum eco tuning voor brandstof besparen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Dodge Magnum. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Dodge Magnum kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft meerdere vestigingen gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een lijst van onze chiptuning vestigingen Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.