chiptuning Dodge Dart: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw Dodge Dart auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je Dodge Dart auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Dodge Dart auto chiptuning:​​

Meer koppel

Geluid klinkt mooier

Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Dodge Dart auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dodge Dart specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Dodge Dart auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Dodge Dart ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Dodge Dart. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dodge Dart werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Dodge Dart chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dodge Dart OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Dodge Dart chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Dodge Dart chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Dodge Dart ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je Dodge Dart ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Dodge Dart Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Dodge Dart tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dodge Dart chiptuning genoemd. Je Dodge Dart wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Dodge Dart auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Ontdek wat auto chip tunen voor u Dodge Dart auto kan doen:

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dodge Dart chiptunen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Dodge Dart halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Dodge Dart eco tuning voor brandstof besparen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Dodge Dart. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Dodge Dart kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:We zitten ook in de buurt van: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Dodge Dartbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij