chiptuning Dodge Dakota: elke auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Wat voor voordelen heeft tuning Dodge Dakota?

Het standaard programma in de motor controller van uw Dodge Dakota auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In een paar uur kan je Dodge Dakota door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

auto laten chippen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Dodge Dakota veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Dodge Dakota chiptuning:​​

Meer PK's uit uw auto

Geluid klinkt sportiever uit uw Dodge

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Dodge Dakota

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Dodge Dakota op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Dodge Dakota chiptuning engineer onderworpen. Deze Dodge Dakota ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dodge Dakota auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Dodge Dakota OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Dakota is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Dodge Dakota.

Daardoor is dit een voordelige Dodge Dakota chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Dodge Dakota door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vaak vraag:

Je Dodge Dakota ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Dodge Dakota chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dodge Dakota auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Dakota genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Dodge Dakota is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Dodge Dakota auto.

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Dodge Dakota.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Dodge Dakota fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder Dodge Dakota producent je Dodge Dakota kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Dodge Dakota fabrikant het maximale uit je Dodge Dakota halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alles over eco chip tuning Dodge Dakota.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je Dodge Dakota. Je kan je ECU (de computer van je auto Dodge Dakota) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw Dodge Dakota beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Beneden is het mogelijk om al de tuning locaties bekijken: Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge Dakota auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dodge Dakota auto doen.